Dovolená|Chaty|Ubytování

Ubytování Máchovo jezero s recenzemi 2022

Ubytování Máchovo jezero s nejlepšími recenzemi 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2022. Luxusní ubytování u Máchova jezera. Dovolená Máchovo jezero pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2022.

Ubytování Máchovo jezero s recenzemi

Chata Máchovo jezero - Staré Splavy
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 100 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Máchovo jezero, v okresu Česká Lípa - Staré Splavy. Ubytování u Máchova jezera se nachází v rekreačním zařízení Chata Máchovo jezero - Staré Splavy, je v délce 7 dní, v termínu od 2. dubna 2022 do 9. dubna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento jarní luxusní pobyt je v ceně 9100 Kč.
Chata Doksy - Doksy
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 800 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (10 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Máchovo jezero, v okresu Česká Lípa - Doksy. Ubytování u Máchova jezera se nachází v rekreačním zařízení Chata Doksy - Doksy, je v délce 7 dní, v termínu od 2. dubna 2022 do 9. dubna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento jarní luxusní pobyt je v ceně 9800 Kč.
Chata Máchovo jezero - Staré Splavy
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 100 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Máchovo jezero, v okresu Česká Lípa - Staré Splavy. Ubytování u Máchova jezera se nachází v rekreačním zařízení Chata Máchovo jezero - Staré Splavy, je v délce 7 dní, v termínu od 9. dubna 2022 do 16. dubna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento jarní luxusní pobyt je v ceně 9100 Kč.
Chata Doksy - Doksy
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 800 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (10 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Máchovo jezero, v okresu Česká Lípa - Doksy. Ubytování u Máchova jezera se nachází v rekreačním zařízení Chata Doksy - Doksy, je v délce 7 dní, v termínu od 9. dubna 2022 do 16. dubna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento jarní luxusní pobyt je v ceně 9800 Kč.
Chata Dvouchata Lea - Doksy
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 7 994 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (23 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Máchovo jezero, v okresu Česká Lípa - Doksy. Ubytování u Máchova jezera se nachází v rekreačním zařízení Chata Dvouchata Lea - Doksy, je v délce 7 dní, v termínu od 2. dubna 2022 do 9. dubna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento jarní luxusní pobyt je v ceně 7994 Kč.
Chata Dvouchata Lea - Doksy
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 7 994 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (23 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Máchovo jezero, v okresu Česká Lípa - Doksy. Ubytování u Máchova jezera se nachází v rekreačním zařízení Chata Dvouchata Lea - Doksy, je v délce 7 dní, v termínu od 9. dubna 2022 do 16. dubna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento jarní luxusní pobyt je v ceně 7994 Kč.
Chata Lasvice - Zákupy
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 331 Kč

Detail

4.6/5 Fantastické (17 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Máchovo jezero, v okresu Česká Lípa - Zákupy. Ubytování u Máchova jezera se nachází v rekreačním zařízení Chata Lasvice - Zákupy, je v délce 7 dní, v termínu od 22. ledna 2022 do 29. ledna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 9331 Kč.
Chata Lasvice - Zákupy
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 331 Kč

Detail

4.6/5 Fantastické (17 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Máchovo jezero, v okresu Česká Lípa - Zákupy. Ubytování u Máchova jezera se nachází v rekreačním zařízení Chata Lasvice - Zákupy, je v délce 7 dní, v termínu od 29. ledna 2022 do 5. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 9331 Kč.
Chata Lasvice - Zákupy
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 331 Kč

Detail

4.6/5 Fantastické (17 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Máchovo jezero, v okresu Česká Lípa - Zákupy. Ubytování u Máchova jezera se nachází v rekreačním zařízení Chata Lasvice - Zákupy, je v délce 7 dní, v termínu od 5. února 2022 do 12. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 9331 Kč.
Chata Lasvice - Zákupy
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 331 Kč

Detail

4.6/5 Fantastické (17 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Máchovo jezero, v okresu Česká Lípa - Zákupy. Ubytování u Máchova jezera se nachází v rekreačním zařízení Chata Lasvice - Zákupy, je v délce 7 dní, v termínu od 12. února 2022 do 19. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 9331 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 223 nalezených

Ubytování u Máchova jezera 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené u Máchova jezera podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy k Máchovu jezeru vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené u Máchova jezera vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si u Máchova jezera žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Krkonoše recenze nebo Liberec recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Lipno recenze případně Luhačovice recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR 2022.


Termíny ubytování u Máchova jezera můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2022 a 2023. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Máchovo jezero All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava k Máchovu jezeru - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu u Máchova jezera - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování u Máchova jezera podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou u Máchova jezera s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2022 a 2023 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou u Máchova jezera.